Porsche Shop

@ Carrera Motors

Dankzij de tijdloze, elegante en dagdagelijks bruikbare artikelen van de Porsche Driver’s Selection-collectie en de Tequipment-lijn kunnen de Porsche-liefhebbers hun passie delen met stijl. Kleding, zonnebrillen, horloges, reiskoffers, schaalmodellen en allerlei auto-accessoires.

Zowel thuis, op kantoor, op uw vakantiebestemming of op een circuit kunt u laten zien hoezeer u gehecht bent aan het meest sportieve prestigemerk ter wereld!

Porsche exclusiviteit is ook online verkrijgbaar

Dankzij de Porsche Online Shop kunt u met het grootste gemak grasduinen in de digitale catalogi van Porsche Driver’s Selection en Porsche Tequipment, die bovendien altijd up-to-date zijn: nieuwigheden, promoties, exclusieve producten, beperkte reeksen, foto’s, prijzen, beschikbaarheid…

Via uw computer, tablet of smartphone kunt u op elegante en intuïtieve wijze shoppen in het Porsche-aanbod. En bovendien kunt u kiezen tussen levering aan huis (in België) en online betaling of afhaling en betaling in een van de negen Porsche Centers.

Exclusiviteit in dienst van authenticiteit

Alle artikelen uit de catalogi van Porsche Driver’s Selection en Tequipment zijn vanzelfsprekend met de grootst mogelijke zorg vervaardigd. Porsche hecht bijzonder veel aandacht aan alle details en aan het respect voor de originele productieprocessen. Hier vindt u gegarandeerd het geschikte cadeau voor de ware Porsche fan.

Carrera Motors - Porsche Center East-Flanders