Nieuws

@ Carrera Motors

Porsche presenteert de Cayenne Coupé

Porsche breidt de Cayenne-familie uit. Aan de derde generatie van dit bijzonder succesvolle SUV-gamma werd een nog sportievere koetswerkvariant toegevoegd: de Cayenne Coupé.

De adaptieve aërodynamica van de nieuwe 911

De nieuwe Porsche 911 is uitgerust met adaptieve aerodynamica, een systeem met meerdere standen dat op elke snelheid de beste rijervaring biedt, zowel op het circuit als op de openbare weg.

Porsche viert "50 jaar van de 917"

De 917-001 is het symbool voor een ongeëvenaarde racewagencarrière voor de 917. De 917-001 Groep 4 sportwagen is destijds ontworpen om de 24 uur van Le Mans en de Wereldkampioenschappen Merken te winnen.

Hightech softtop voor nieuwe Porsche 911 Cabriolet

De lichtgewicht softtop van de nieuwe Porsche 911 Cabriolet is dankzij de innovatieve magnesiumconstructie net zo glad als het dak van een coupé.

De nieuwe 911 in de showroom @ Carrera Motors

Sneller, mooier, sportiever, geavanceerder, maar ook veiliger groener en comfortabeler: de splinternieuwe 992-serie heeft weer eens de bakens verzet.

Belangrijke mijlpaal voor het Formule E-project van Porsche Motorsport

Porsche-fabriekspiloot Neel Jani voltooide onlangs de eerste kilometers in de nieuwe Formule E-sportwagen op het testterrein van Porsche in Weissach en bereikte daarmee een belangrijke mijlpaal in de richting van het Formula E-kampioenschap.

Uw Lifestyle Assistent Porsche 360+

De personal assistant “Porsche 360+” bekommert zich om de dagelijkse en exclusieve verzoeken van Porsche klanten en staat ​​24/7 voor hen klaar.

King of the hill

Om de capaciteiten van de Porsche 911 met zijn ongelooflijke Porsche Traction Management-systeem te demonstreren, reisde Porsche naar de skigebieden

Een Porsche 911 op Safari

Wist je dat de allereerste race van de Porsche 911 in feite een rally was? In 1966 bood Porsche de optie rally-kit aan bestaande uit een paar Recaro-stoelen, rolbeugel, een brandstoftank van 100 liter en verstelbare Koni-schokdempers.

De N-specificatie voor elke Porsche band

Porsche zorgt er steeds voor dat elk nieuw model precies de band krijgt die het nodig heeft. En alleen die band krijgt de kwaliteitsbeoordeling van de N-specificatie.

Porsche in Le Mans op vinyl

In 2017 nam de legendarische Porsche 919 Hybrid afscheid van de LMP1-klasse in Le Mans. Als eerbetuiging heeft Porsche de banden van de winning 919 Hybrid omgetoverd in een serie van 200 vinylplaten.

The Ice Race is back

Ferdinand Porsche en Vinzenz Greger hadden het idee om het concept van de Ice Race in Zell am See weer tot leven te brengen. Met groot succes.

Porsche komt op tegen kanker

Op 30 maart 2019 verzamelen 1001 moderne en klassieke Porsches op het mythische circuit SPA Francorchamps om fondsen te werven voor onderzoek naar oncologie.

Ontdek het dashboard van de nieuwe 911

Het is de vaste ster van het 911-universum: de constante waar al het andere rond draait. Het is het belangrijkste instrument, de hartslagmeter, het krachtcentrum: de toerenteller.

De 911 Chronograph Timeless Machine Limited Edition

Porsche Design eert de nieuwe generatie van de 911 met een uniek limited edition horloge: de 911 Chronograph Timeless Machine Limited Edition.

Carrera Motors in the USA

Onlangs ging Philippe De Craene, CEO van Carrera Motors, in op de uitnodiging van Porsche USA. Hij stak de grote plas over om ideeën op te snuiven over hoe de toekomst van Porsche er uit zal zien.

Wat is de Porsche Wet-modus op de nieuwe 911?

Met de Porsche Wet Mode biedt Porsche nog betere wegligging op natte wegen, een wereldprimeur voor de nieuwe 911.

Good morning, future

Mark Webber vertelt over de Porsche van de toekomst en de relatie tussen de autosport en de ontwikkeling van nieuwe technologieën.

Nordschleife record met de 919 Hybrid Evo

Na 35 jaar is het record verbroken. Timo Bernhard rondt de Nordschleife af in 5 minuten en 19 seconden.

Reserveer uw Porsche Warm-Up Training 2019 in Nijvel

De data voor de Porsche Warm-Up Training 2019 in Nijvel zijn Zaterdag 18 mei 2019 en Zaterdag 14 september 2019. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 12 plaatsen. Wees er dus snel bij.

Autoworld eert 70 jaar Porsche

Autoworld in Brussel stelde ter ere van de 70'ste verjaardag van Porsche meer dan 70 Porsches tentoon in een spectaculaire expositie.

De nieuwe Porsche 911 cabriolet komt eraan

Porsche heeft niet lang gewacht om het gamma van de nieuwe 911 uit te breiden met een Cabriolet-versie. Het belooft een hete zomer te worden.

Walter Röhrl test de Taycan

Rallylegende en Porsche-ambassadeur Walter Röhrl testte onlangs de Taycan, de eerste 100% elektrische productieauto van Porsche.

De Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport doet het met 6 cylinders

De 718 Cayman GT4 Clubsport is een rasechte circuitracer die je zowel als amateur voor de lokale trackday als raceteam aan het werk kan zetten. Met een 420 pk sterke zescilinder als krachtbron.

Eerbetoon aan Moby Dick

De 700 pk sterke Porsche 935 anno 2018 heeft een koetswerk dat doet denken aan dat van de legendarische Porsche 'Moby Dick' 935/78 en zal in een beperkte reeks van 77 stuks geproduceerd worden.